hoe gaat het in zijn werk

Hoe gaat het nu in zijn werk?Hoe eraan beginnen


Weerbaarder worden start met een bewustzijnsproces. Stap 1 is de beslissing nemen om een patroon of verschillende patronen te doorbreken. Vervolgens onderzoeken we samen wat je doel is, wat wil je bereiken? Wat betekent het voor jou om weerbaar te zijn? Wat zou er veranderen in je leven?

Dit zijn de onderwerpen die we in het intakgesprek bespreken.


Stevig staan in lastige situaties


Vaak komen we dan uit bij een van de basiselementen van Rots & Water: stevig staan.

Je mannetje kunnen staan bij verbale confrontaties, en indien nodig bij fysieke confrontaties.

Maar weerbaar zijn is veel meer dan dat, het betekent je eigen keuzes maken, je grenzen aangeven en jezelf beheersen. 


Alleen of samen


De volgende stap is beslissen op welke manier deze vaardigheden worden aangeleerd.

Enkele malen per jaar wordt een groepstraject opgestart. Dit gaat door in kleine groepjes van max. 6 deelnemers, om voldoende opvolging van de persoonlijke ontwikkeling te garanderen.

Je kunt ook kiezen voor een individuele training. Eén-op-één training levert meer en sneller resultaat op, omdat er een gepersonaliseerd programma wordt opgesteld in het kader van jouw doelen/hulpvraag.


Fysieke, mentale en sociale weerbaarheid


Rots en water is een psycho-fysieke training. Dat betekent dat je veel met je lijf bezig bent. Je leert door te ondervinden, door te voelen. Daarnaast is het net zo belangrijk om te reflecteren over wat je ervaren hebt. Bij weerbaar.be worden Rots en water en sociale methodieken geïntegreerd vanuit de filosofie dat deze twee methodieken aanvullend zijn en daardoor tot betere resultaten leiden.


Voor meer info: info@weerbaar.be of +32478448114

Of ga naar de contactpagina